nl-NLen-US

 

GLAS 4.0 VOOR TELERS

De leden van telersverenigingen DOOR, Harvest House, Oxin Growers en The Greenery hebben toegang tot een specifiek op hen gericht deel van het GLAS4.0 platform. 

In het telersportaal vinden de telers de informatie die is verzameld in the Glas4.0 Program. Hiervoor moeten zij inloggen met een wachtwoord dat door de telersverenging aan hen wordt verstrekt. Glas4.0 toont alleen informatie over initiatieven en oplossingen, als de leverancier daarvoor toestemming heeft gegeven. Dit om mogelijke concurrentievervalsing te voorkomen.

Voor meer informatie over het telersportaal en de inloggegevens kunt u een e-mail sturen aan support@glas40.nl 


 

TELERS COORDINATIE TEAM

Frank van Kleef
Grower of tomatoes, member at Harvest House, chairman 

Kees van Rooij
Grower of bell-peppers and tomatoes, member at Oxin Growers

Aad Sonneveld
Grower of bell-peppers, member at Oxin Growers & Chairman FVO

Jacco Besuijen
Manager (new) energy at Prominent, Growers United

Tom Prins
Growers United 

Perry Dijkhuizen
The greenery Growers

Erik Gubbels
Grower of bell-peppers, member of Royal ZON

Program Management
Harrij Schmeitz - Connector@glas40.nl


External advisors

Colinda de Beer
Innovation Quarter, Business Developer Horticulture

WOORD VAN DE VOORZITTER

Als telers worden we regelmatig benaderd door leveranciers of startups die iets hebben bedacht, uitgevonden, of ontwikkeld, met de vraag of wij hen willen helpen met het verder ontwikkelen, testen of de marktintroductie van hun product. 

Soms zitten hier heel goede ideeën tussen, maar vaak is een ontwikkeling nog niet af, niet goed genoeg, of zitten we er simpel weg niet op te wachten.
Het doel van Glas 4.0 is om  de vele nieuwe initiatieven en ontwikkelingen in een vroeg stadium te beoordelen, goede ideeën te ondersteunen, en te helpen deze door te ontwikkelen tot producten of diensten waar wij als sector ons voordeel mee kunnen doen. Met Glas 4.0 willen wij er voor zorgen dat onze aangesloten telers niet onnodig tijd investeren in ideeën die uiteindelijk niets opleveren. Tegelijkertijd willen we voorkomen dat goede ideeën niet de aandacht krijgen die ze verdienen en daardoor mogelijk niet gerealiseerd worden. 

Op deze website (in het telersportaal) kunt u volgen welke ideeën en bedrijven er al bij Glas 4.0 voorbij gekomen zijn en hoe wij die beoordeeld hebben. Krijgt u zelf vragen om aan nieuwe ontwikkelingen mee te werken maar heeft u daar even geen tijd voor of geen behoefte aan, stuur deze partij dan door naar Glas 4.0 om zich te aan te melden. U kunt ook het telerscontact-formulier invullen dat u kunt vinden in het telersportaal op deze site. Wij zullen contact opnemen, de aanvraag dan beoordelen en kijken of en hoe we dit initiatief verder kunnen helpen. 

Als u zelf vragen heeft of betrokken wilt zijn bij ontwikkelingen vul dan het 'algemene' contactformulier in. Wij nemen dan contact op met u.

Frank van Kleef

  

Telersportaal

Dit portaal is alleen toegankelijk voor leden van de aan GLAS4.0 deelnemende telersverenigingen.


Copyright 2019 Glas4.0Privacybeleid | Gebruiksovereenkomst